Választott hozzávaló: Tej

Almás fagylalt recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.3 / 5)

A nagy melegben mi is az, ami a legjobban oltja a szomjunkat. Naná, hogy egy finom fagylalt.

Tovább

Gombás rántott palacsinta

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hortobágyi palacsinta mellett az egyik kedvenc receptem.

Tovább

Sajtfánk recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.8 / 5)

A receptet a mamám mindig akkor készítette, mikor gombóc levest, a kettő együtt nagyon laktató és jól kiegészíti egymást.

Tovább

Csokis kiflik (croissant)

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sokszor szemezünk a pékségben sütött árukkal? Pedig nem is olyan ördöngösség, csak egy jó recept és egy kis rutin kell ...

Tovább

Lángos recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Másmilyen nemzet ételei közt nemigen találhatjuk meg a lángost, tradicionális magyar ételről van szó.

Tovább

Libamáj citromos mártással

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A magyar libamáj messze híres. Együnk hát belőle jó sokat, hiszen egészséges is

Tovább

Málnazselés panna cotta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A Karácsonyi menü nagyszerű kiegészítése ez a recept, bátran készíthető levesek, halas ételek mellé.

Tovább

Cuki cupcake recept

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (4.8 / 5)

Ez a cupcake recept garantáltan a kislányok és gyerekek kedvence lesz. Miért jó? Mert kedven édességünket tehetjük bele, éljük ki ...

Tovább

Citromhabos cupcake

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.8 / 5)

Egy kis fondorlattal tegyük izgalmassá az alap cupcake receptünket.

Tovább

Pisztáciás cupcake recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.7 / 5)

Ha már cupcake recept, akkor miért nem próbálunk ki valami különlegese? Ezek a mókás zöld színű sütik bármilyen alkalmat, szombat ...

Tovább

Lime-os panna cotta recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A panna cotta Észak-Olaszországból származó édes, fényes felületű puding recept.

Tovább

Török rizs puding

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A rizspuding, akkor jó ha krémes és lágy. Ez a török recept a gyümölcsöktől más, mint a hagyományos rizs pudding. ...

Tovább