Választott hozzávaló: Fehérrépa

Vörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.

Tovább

Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...

Tovább

Vörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...

Tovább

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Erdélyi tárkonyos-medvehagymás zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az étel előzménye, hogy kb. 75 dkg-os csülköt főztem, több, mint 2 órán keresztül lassú tűzön. Felhasználtam még a főtt ...

Tovább

Kertészlány leves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olasz ihletésű paradicsomleves. Mert nem csak a betűtésztás paradicsomleves létezik.

Tovább

Vörösboros gombás-zöldséges vaddisznóragu gnocchival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Meg voltam győződve róla, hogy vaddisznópörköltet már tettem fel. Most kiderült, hogy tévedtem. Még szerencse, hogy találtam hozzá fotót. Ezért ...

Tovább

Csontleves húsos csontból és velőscsontból sok zöldséggel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyik húslevesem kapcsán kaptam egy kritikát a barátomtól, gimnáziumi osztálytársamtól, W. Petitől, hogy ez csak velős csonttal az igazi.

Tovább

Csirkeaprólék leves krumpligombóccal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom tyúkhúslevest finom krumpligombóccal?

Tovább

Kacsás kása farhátból

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...

Tovább