Választott hozzávaló: Citrom
Brandyben áztatott sült libamáj
Nem csak a máj boros, hanem az ára is, viszont nagyon finom, fejedelmi étel. Lilahagymával és fehér kenyérrel ettem.
TovábbAndalúz gazpacho
Kánikulában kiváló étel, nem kell a meleg konyhában órákat eltölteni, jól behűtve hűsítő, s nem utolsó sorban egy vitaminbomba.
TovábbTúrós-rántott palacsinta vanília öntettel
Nagyon szeretjük a palacsintákat mindenféle töltelékkel. Most rántott formában készítettem, a siker nem maradt el.
TovábbTúrós-meggyes kocka
Ez egy egyszerű és nagyon finom sütemény, ami hamar elkészíthető. Tulajdonképpen bátran próbáljuk ki más gyümölccsel, például eperrel, szőlővel vagy ...
TovábbCitromhabos epertorta
Én sok epret tettem el a fagyasztómba nyáron, azért ilyenkor is élvezhetem a finom gyümölcsöket.
TovábbSárgadinnye saláta rákollóval és paradicsomos kagylóval
Ez egy szemet-szájat gyönyörködtető saláta, egy csodálatos íz és színkavalkád.
TovábbGundel palacsinta Henitől
A palacsinta mindig is közkedvelt desszert, így "felturbózva" pedig igazán ínycsiklandozó.
TovábbCitromos panna cotta
Az olasz panna cotta recept az egyik kedvencem. Nem lehet megunni, annyira krémes és lágy.
TovábbKörtés kuglóf
A kuglóf nem csak ünnepekkor, de akkor is ideális, ha szeretnénk a maradék gyümölcsöt felhasználni. Úgy esett, hogy kaptam egy ...
TovábbFehérboros heringfilé zöldségekkel
Ma zűrös napom volt, egy gyors, de ugyanakkor finom ebédet kellett készítenem. A zöldborsót, zöldbabot kiveszem a mélyhűtőből.
Tovább