Tengeri hal fokhagymás zöldmártásban
2013-10-02- Típus: Különleges hal receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 40 perc
- Elkészítés: 55 perc
A fagyasztott tengeri halat fokhagymás mártással kevertük össze, így egy pikáns ízt adott neki.
Ezeket szerezd be:
- 80 dkg Tengeri hal
- 2 db Vöröshagyma
- 5 gerezd Fokhagyma
- Liszt
- Olaj
- Petrezselyem
- Só
- Bors
1. lépés
A felszeletelt vöröshagymát és fokhagymát olajon kis lángon megfonnyasztjuk és hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet.
2. lépés
A felszeletelt halat jól átforgatjuk a lisztben, majd beletesszük megfonnyasztott hagymák közé. A hal mindkét oldalát lassú tűzön megsütjük. (Sütés közben sóval, borssal ízesítjük és 1-3 dl vizet alá is önthetünk még, hogy legyen szaftja.)
Értékelések
(4 / 5)
2 személy értékelt
4 828 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
159 kcal -
Összes Zsír
21,7 g -
Koleszterin
62 mg -
Szénhidrát
14,6 g -
Cukor
4 g -
Fehérje
21 g