Borsos csiperkegomba

2013-06-30
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 35 perc

A grillezett csirkemell mellé, finom csiperkegombát készítettem köretként. Bevált.

Ezeket szerezd be:

  • 20 dkg Csiperkegomba
  • 3 gerezd Fokhagyma
  • 5 dkg Vaj
  • Fekete Bors

1. lépés

A megtisztított gombát sós-borsos vízben puhára pároljuk. Közben a fokhagymát fokhagymanyomóval elintézzük, majd vajon megpirítjuk.

2. lépés

A megpárolt csiperkét kiszedjük, frissen őrölt borssal megszórjuk és telibe öntjük a fokhagymás vajjal.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 733 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Lilahagymás céklasaláta

  • Fügés párolt káposzta

  • Zabos cukkinilepény, fokhagymás tejfölös mártogatóssal

  • Fokhagymás garnélarák

  • Bolognai zabkorpa palacsintából

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    219 kcal
  • Összes Zsír

    20,5 g
  • Koleszterin

    54 mg
  • Szénhidrát

    5,4 g
  • Fehérje

    0,7 g