Stefániavagdalt sajtosan

2014-01-11
  • Hány főre: 6
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Ki kell próbálni sajtosan, nagyon finom.

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka darált sertés hús
  • 2 szelet kenyér
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1 egész tojás
  • só, bors
  • majoránna
  • piros őrőlt paprika
  • apritott petrezselyem
  • 15 deka reszelt sajt
  • 5 darab keményre főtt tojás

1. lépés

A kenyeret beáztatom vízben.
A húst egy tálba teszem, hozzáadom a kifacsart, vízbe áztatott kenyeret és a többi hozzávalót a sajt kivételével.Összedolgozom a húst a fűszerekkel, kiteszem egy tálcára, amit morzsával jól behintettem.

2. lépés

A húst kilapítom, a közepébe teszem a kemény megpucolt főtt tojásokat és ráhajtom többi kilapított húst, és rudat készítek belőle.
Sütőedénybe teszem, a tetejét tojással lekenem. 190 fokon letakava megsütöm.
Amikor már megsült, a sajttal bőven megszórom és addig teszem vissza a sütőbe, amíg a sajt rásül.

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

833 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Tojással töltött vagdalt

  • Hamis vagdalt

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    302 kcal
  • Zsir

    15.9g
  • Szénhidrát

    4.5g
  • Fehérje

    34.2g
  • Koleszterin

    251mg
  • Cukor

    1.2g