Petrezselymes grill falatok
2012-08-07- Típus: Nyárson sült receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 25 perc
Ki ne szeretné a grillen, bográcsban vagy tárcsán készült ételeket? Az ételek kapnak egy különleges szaftos zamatot, amit nem lehet megunni.
Ezeket szerezd be:
- fél kg csirkemell
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál szárított kakukkfű
- 1 teáskanál só
- 1/4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
- 1 evőkanál petrezselyem
1. Lépés
Kezdjük el izzítani a grill sütőnket. Kenjük meg a csirkét olajjal, és megszórjuk a fűszerekkel, majd minden egyes darabot húzzunk fel a nyársra. Egyébként készíthetünk az olajból és a fűszerekből pácot és hagyhatjuk benne állni a húsokat 3-4 órán át, de ha gyorsan akarunk végezni, akkor ez a módszer tökéletes.
2. Lépés
Süssük meg a csirkéket, alkalmanként fordítsuk és 10 perc alatt süssük puhára. A nyársra egyébként szórhatunk mást is, például zöldségeket, gyümölcsöket.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 723 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
217 kcal -
Összes Zsír
5g -
Szénhidrát
0,5 g -
Fehérje
39 g