Petrezselymes grill falatok

2012-08-07
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 25 perc

Ki ne szeretné a grillen, bográcsban vagy tárcsán készült ételeket? Az ételek kapnak egy különleges szaftos zamatot, amit nem lehet megunni.

Ezeket szerezd be:

  • fél kg csirkemell
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanál fokhagymapor
  • 1 teáskanál szárított kakukkfű
  • 1 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál frissen őrölt fekete bors
  • 1 evőkanál petrezselyem

1. Lépés

Kezdjük el izzítani a grill sütőnket. Kenjük meg a csirkét olajjal, és megszórjuk a fűszerekkel, majd minden egyes darabot húzzunk fel a nyársra. Egyébként készíthetünk az olajból és a fűszerekből pácot és hagyhatjuk benne állni a húsokat 3-4 órán át, de ha gyorsan akarunk végezni, akkor ez a módszer tökéletes.

2. Lépés

Süssük meg a csirkéket, alkalmanként fordítsuk és 10 perc alatt süssük puhára. A nyársra egyébként szórhatunk mást is, például zöldségeket, gyümölcsöket.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

3 723 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Saslik zöldségekkel

  • Mediterrán csirke kebab

  • Perzsa pulyka kebab

  • Birka saslik recept

  • Marha Kebab grillezve

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    217 kcal
  • Összes Zsír

    5g
  • Szénhidrát

    0,5 g
  • Fehérje

    39 g