Kovászos uborka töltve
2012-08-28- Típus: Savanyúság
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 25 perc
Mindenki ismeri itthon a kovászos uborkát. Többségünk szereti is. Általában valami mellé szoktuk enni, de mi lenne ha egyszer valami érdekeset hoznánk össze?
Ezeket szerezd be:
- 2-4 db kemény Kovászos uborka
- 2 db Tojás
- 10 dkg Krémsajt
- Kapor
- 1 csomó Újhagyma
1. lépés
Egy tálban jó alaposan összekeverjük a kicsire összevágott főtt, kemény tojást, a kaprot és a krémsajtot.
2. lépés
A szép nagy (ha kicsi az se baj, maximum jobban ügyeskedünk) kovászos uborkákat kettévágjuk és a belsejüket kivájjuk, majd ezekbe beletömködjük az összekevert krémünket. Díszítésként a tetejükre vágunk újhagymát.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
4 148 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
303 kcal -
Összes Zsír
22,3 g -
Koleszterin
219 mg -
Szénhidrát
17,3 g -
Cukor
6,5 g -
Fehérje
12,6 g