Birka saslik recept

2012-05-28
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 30 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 50 perc

Az orosz konyha egyik újabb remeke. Készítsük friss birkacombból és zöldségekből.

Ezeket szerezd be:

  • 1 kg birkacomb
  • 1 tk bors
  • 4 paradicsom
  • 2 vöröshagyma
  • 1 csokor kapor
  • 6 evőkanál olaj
  • só, bors

1. Lépés

A birkahúst mossuk meg és vágjuk kis kockákra, amik éppen elférnek a nyárson. Sózzuk és borsozzuk meg, majd forgassuk meg az olajban és tegyük félre fél órát pihenni.

2. Lépés

Az állás után tűzzük őket a nyársra és grillsütőben forgassuk és süssük őket. A kaprot apróra vágjuk, a paradicsomot és hagymát szeleteljük és rendezzük el egy tálban, de rá is tűzhetjük a nyársra, hogy a hússal együtt süljenek meg.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , , ,

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

5 417 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Saslik zöldségekkel

  • Petrezselymes grill falatok

  • Mediterrán csirke kebab

  • Perzsa pulyka kebab

  • Marha Kebab grillezve

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    271,7 kcal
  • Összes zsír

    11,9 g
  • Szénhidrát

    13,9 g
  • Fehérje

    27,3 g