Birka saslik recept
2012-05-28- Típus: Nyárson sült receptek
- Nemzetiség: Orosz
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 30 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 50 perc
Az orosz konyha egyik újabb remeke. Készítsük friss birkacombból és zöldségekből.
Ezeket szerezd be:
- 1 kg birkacomb
- 1 tk bors
- 4 paradicsom
- 2 vöröshagyma
- 1 csokor kapor
- 6 evőkanál olaj
- só, bors
1. Lépés
A birkahúst mossuk meg és vágjuk kis kockákra, amik éppen elférnek a nyárson. Sózzuk és borsozzuk meg, majd forgassuk meg az olajban és tegyük félre fél órát pihenni.
2. Lépés
Az állás után tűzzük őket a nyársra és grillsütőben forgassuk és süssük őket. A kaprot apróra vágjuk, a paradicsomot és hagymát szeleteljük és rendezzük el egy tálban, de rá is tűzhetjük a nyársra, hogy a hússal együtt süljenek meg.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
5 417 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
271,7 kcal -
Összes zsír
11,9 g -
Szénhidrát
13,9 g -
Fehérje
27,3 g