Juhsajttal töltött gomba
2013-02-01- Típus: Töltött gomba receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4-6
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 40 perc
Olcsó és a variációknak csak a fantáziád szabhat határt. Nagyon finom előételként, de barna rizzsel és zöldségkörettel akár könnyed fogás vacsorára.
Ezeket szerezd be:
- 10-12 nagyobb fejű gomba
- 150 g krémsajt
- 100 g juhsajt
- 5 dkg vaj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 nagy vöröshagyma
- 100 ml tejszín
- 1 tk bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál snidling
- só, bors ízlés szerint
1. Lépés
A hagymákat kockázzuk fel, majd egy kis olívaolajon pirítsuk meg. Aszép nagy gombákat közben megpucoljuk, átmossuk. A tönküket kivesszük, felkockázzuk, majd hozzáadjuk a hagymához és azt is megpirítjuk. Ezután le is vehetjük a tűzről.
2. Lépés
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
4 861 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
280 kcal -
Zsír
23.7g -
Szénhidrát
7.4g -
Fehérje
11.1g