Grillezett kolbászkák és zöldségek

2013-07-06
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Még mindig tart a grill szezon. Próbáljunk ki egy nagyon egyszerű receptet.

Ezeket szerezd be:

  • 2 db mexikói grillkolbász
  • 2 db paprikás grillkolbász
  • 4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 4 db nagy csiperkegomba
  • 1 db hegyes csípős zöldpaprika
  • 4 db paradicsom
  • só, őrölt fekete bors
  • napraforgó olaj
  • chili szósz

1. lépés

A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom. A kolbászokat villával megszurkálom.

2. lépés

A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grilleznivalókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm. Tálaláskor locsolok rá chili szószt.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

1,221 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Görög bárány vegyes salátával

  • Grillezett csirke vegyes körettel

  • Grillezett busa zöldségekkel

  • Grillezett pangasius édeskrumplival

  • Fehérboros grillezett pangasius mángolddal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    617 kcal
  • Zsír

    36g
  • Szénhidrát

    43.5g
  • Fehérje

    30.4g