Glühwein
2012-12-03- Típus: Alkoholos italok
- Nemzetiség: Német
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 8
- Előkészítés: 2 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 12 perc
A Glühwein nem más, mint a német forralt bor. Ez a recept az egyik német ismerősömtől származik.
Ezeket szerezd be:
- 100g porcukor
- 300ml víz
- 1/2 citrom, szeletelve
- 10 egész szegfűszeg
- 1 kis fahéj rúd
- 1 üveg vörösbor
- 1 narancs, szeletelve
Nem kell mást tenni, mint az összetevőket egy lábasba tenni, majd 10 percig melegíteni. Töltsük poharakba, díszítsük narancsszeletekkel.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
4 369 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
120 kcal -
Cukor
14 g -
Zsír
0 g