Cukkinis lapcsánka

2013-01-12
Cukkinis lapcsánka
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 40 perc

Ha a lapcsánkát/matuskát/tócsnit szeretjük, akkor ezt a cukkinis változatot is fogjuk! Köszönjük a receptet Katona Edinának!

Ezeket szerezd be:

  • 5 db közepes nagyságú burgonya
  • 1 közepes nagyságú cukkini
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 tojás
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 3 evőkanál kukoricaliszt
  • só, bors, vegeta
  • olaj

1. lépés

A burgonyát lereszeljük fínomra, a cukkinit durva reszelőn hozzá reszeljük.

Fokhagymát hozzá zúzzuk, hozzá adjuk a tojásokat, a kukoricalisztet, sót, borsot, vegetát ízlés szerint és az apróra vágott petrezselyem zöldjével össze keverjük. Forró olajban kanállal adagoljuk, és kisütjük ropogósra.

 

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

3,628 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Tócsni muffinban sűtve

    Tócsni muffinban sütve

  • Cukkinis korong

    Cukkini korong

  • Krumplisbukta

    Krumplisbukta

  • Karfiolos tócsni

    Karfiolos tócsni

  • Juhtúrós matuska

    Juhtúrós matuska

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    265 kcal
  • Zsír

    3.9g
  • Szénhidrát

    49.3g
  • Fehérje

    9.9g