Választott hozzávaló: Szerecsendió

Húsos-medvehagymás ravioli sajtszósszal

Fogás:
Értékelés: (4.3 / 5)

Imádom az olasz tésztákat, ezért most húsos-medvehagymás raviolit főztem és finom fehérboros sajtszósszal tálaltam.

Tovább

Snidlinges krémsajtos töltött borda „Hercegnő” burgonyával

Értékelés: (4.3 / 5)

Gyorsan elkészíthető, finom és mutatós fogás akár ünnepi asztalra is.

Tovább

Fehér csokis cookie recept

Értékelés: (5 / 5)

A következő recept egy nagyon kedves barátnémtől származik. Sokat készítem, mert nagyon egyszerű és sok mindennel variálható. Tehetünk bele vegyes ...

Tovább

Cukkini-zöldspárga krémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy mi is ez? Fehérboros cukkini-zöldspárga krémleves reszelt sajttal. Összegezve egy finomság! :)

Tovább

Spárgás-gombás omlett baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Spárga finom és egészséges, sajnos csak rövid ideig van, de addig ki kell használni az időt.

Tovább

Sajtos sonkás göngyölt csirkemell sajtmártással

Értékelés: (4 / 5)

Ezt a receptet egy születésnapra készítettem. Az volt a kérés, hogy csirke legyen, töltött és ne legyen száraz. Hát ez ...

Tovább

Édes pogácsa

Értékelés: (5 / 5)

Az egyik kedvenc húsvéti receptem következzék, egy egyszerű édes pogácsa recept. Fogyasszuk vajjal, lekvárral megkenve. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, ...

Tovább

Spárga baconnel és kaprigyümölcsös sajtszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgát sonka- és baconköntösben petrezselymes újkrumplival egybesütöttem és fehérboros kaprigyümölcsös sajtszósszal tálaltam.

Tovább

Rakott kalács

Értékelés: (5 / 5)

Nem mindennapi kalács, minden alkalomra :) Az eredeti recept annyira nem tetszett, így a foszlós kalács receptje szerint készítettem.

Tovább

Tojásos sajtos karfiol

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Finom egészséges étel. Nálunk a karfiol a favoritok közé tartozik.

Tovább

Cannellonni tejszínes csirkemellel és spenóttal töltve

Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyű és egyszerű vacsi, de még is különleges.

Tovább

Bazsalikomos csirkemell burgonya krokettel

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Első alkalommal készítettem, csodás étel.

Tovább