Választott hozzávaló: Fehér bors
Garnírozott karfiol recept
Egy könnyed kis vacsoraötletre vágyunk? Akkor a következő finom besameles karfiol nekünk szól.
TovábbGörögdinnyesaláta fetával
Egy kicsit talán furcsán hangozhat, de amikor egy baráti összejövetel alkalmával ellátogattunk egy budapesti tétterembe, akkor a következő előételen akadt ...
TovábbGyors citromos spagetti
Ha gyorsan szeretnénk valami vacsorát összeütni, ami néhány összetevőből áll csak, akkor ez a spagetti jó választás.
TovábbMedvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal
Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.
TovábbPezsgős spárga-újhagyma krémleves cipóban
Bár még aranyárban mérik a spárgát, nem tudtam ellenállni. Már nagyon várom a tavaszt. Bár itt - Budán - nem ...
TovábbFehérboros-tejszínes szőlőkrémleves pekándióval
Itt az ősz, s vele a szőlő. Főzzünk egy finom szőlőkrémlevest!
TovábbFehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítóssal
Tegnap tésztát főztem, a levét sajnáltam kiönteni, ezt használtam fel a mai leveshez.
TovábbAvokádókrém recept
Pikk-pakk elkészül. Friss péksüteménnyel, paradicsommal és paprikával szeretem a legjobban.
TovábbMexikói sajtleves kukoricával és tortillával
Egy kis egzotikum, mert a sajtlevest nem csak a franciák kedvelik.
TovábbFehérboros-póréhagymás-tejszínes gombakrémleves
Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sürgősen be kellett pótolni.
TovábbTejfölös-currys brokkolikrémleves krumplival és kurkumával
Brokkolikrémlevest már sokféleképp készítettem. Most egy egyszerűt mutatok.
TovábbPóréhagyma-krémleves kurkumával
Szeretem a hagymát, a hagymaleveseket! Ezúttal egy póréhagyma-krémlevest főztem. Remélem, nektek is ízleni fog.
Tovább