Választott hozzávaló: Fehér bors

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.

Tovább

Pezsgős spárga-újhagyma krémleves cipóban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár még aranyárban mérik a spárgát, nem tudtam ellenállni. Már nagyon várom a tavaszt. Bár itt - Budán - nem ...

Tovább

Fehérboros-tejszínes szőlőkrémleves pekándióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Itt az ősz, s vele a szőlő. Főzzünk egy finom szőlőkrémlevest!

Tovább

Fehérboros fokhagymakrémleves sajttal és pirítóssal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tegnap tésztát főztem, a levét sajnáltam kiönteni, ezt használtam fel a mai leveshez.

Tovább

Avokádókrém recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Pikk-pakk elkészül. Friss péksüteménnyel, paradicsommal és paprikával szeretem a legjobban.

Tovább

Mexikói sajtleves kukoricával és tortillával

Fogás:
Értékelés: (3 / 5)

Egy kis egzotikum, mert a sajtlevest nem csak a franciák kedvelik.

Tovább

Fehérboros-póréhagymás-tejszínes gombakrémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gombát, s már régen főztem gombakrémlevest, ezt sürgősen be kellett pótolni.

Tovább

Tejfölös-currys brokkolikrémleves krumplival és kurkumával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Brokkolikrémlevest már sokféleképp készítettem. Most egy egyszerűt mutatok.

Tovább

Póréhagyma-krémleves kurkumával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a hagymát, a hagymaleveseket! Ezúttal egy póréhagyma-krémlevest főztem. Remélem, nektek is ízleni fog.

Tovább

Tejszínes kagyló tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Amikor éveken keresztül az Adrián nyaraltunk, csaknem mindennap szedtem fekete kagylót. Ott szerettem meg ezt a finomságot.

Tovább

Húsos ravioli medvehagymás paradicsomszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kedvenc olasz ételem, hússal, medvehagymával, bazsalikommal, paradicsomszósszal nyakon öntve.

Tovább

Baconba tekert spárga újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgaszezon is véges, ezért ki kell még élvezni ezt a finomságot.

Tovább