Választott hozzávaló: Citromhéj
Marcsi farsangi fánkja
Ezt a fánkot csak akkor kell keleszteni, amikor már kiszaggattad, vagyis csak közvetlenül sütés előtt.
TovábbAmerikai fánk
Azért készítettem el ezt a fánkot, mivel nagyon gyorsan elkészül és szinte késő délutáni órákban is volt időm erre, hogy ...
TovábbMini linzer
Ez az a sütemény, amit bármilyen alkalomra elkészítek, mert mindenki szereti. Ünnepek nincsenek linzer nélkül.
TovábbKókuszos banánkocka
Egy receptkönyvben akadtam erre a nagyon finom receptre. Mivel a vajkrémet, ha lehet nélkülözöm, ezért finom pudingos krémmel készítettem. Nagyon ...
TovábbCitromos gyömbéres piskótagyűrű
Ez egy nagyon finom francia sütemény, bátran válogassunk hozzá idény gyümölcsöket. A tészta hozzávalóit egy keverőtálba teszem és a dagasztójával ...
TovábbNap és éj szelet
Úgy 16 éve, mikor öcsém még óvodás volt, a daduskája Klárika néni egy finom sütivel kedveskedett a csoportnak.
Tovább