Főétel
Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbCsusza másként és háromféle sajttal
Már régóta vágytam egy csuszára, de egy kicsit mást, különlegesebbet szerettem volna készíteni. Így született meg ez az étel.
TovábbSpárgás sült sonka tükörtojással és krumplival
A spárga kedvence az olaszoknak, s ez így együtt egy kedvenc olasz reggeli. Mivel elég tartalmas, nekem vacsorának is bejött.
TovábbSpárgák bacon- és füstöltsajtos köntösben
It's spárga-time! No, jó. Tudom, hogy a spárga asparagus angolul, de ez olyan jópofa volt.
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbSpagetti baconnel és zöldspárgával
A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.
TovábbBerlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbFőtt füstölt csülök
A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...
TovábbTonhalas tészta tojással és paradicsommal
A piacon vettem friss rukkola tövet több hajtással. Gondoltam jól fog mutatni, s finom lesz tonhallal egy tésztán.
Tovább