Lumaconi baconnel, rukkolával és parmezánnal
2017-02-14- Típus: Gombás tészta receptek
- Nemzetiség: Olasz
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 3
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 15 perc
Olasz tésztaétel, imádni való!
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg Szarvacska tészta
- 10 dkg Bacon szalonna (darabolt)
- 1 ek Olívaolaj
- 3 szál Rukkola
- 3 közepes db Csiperkegomba
- 1 db Újhagyma (zöldjével)
- 1 közepes db Paradicsom
- 1 db Chilipaprika
- 5 dkg Parmezán sajt
- 1 tk Só (ízlés szerint)
- 1 tk Bors (ízlés szerint)
- 1 tk Oregánó (ízlés szerint)
1. lépés
A tésztát felteszem főni.
2. lépés
A bacont egy kevés olívaolajon megsütöm. Beleteszem a feldarabolt újhagymát, paradicsomot, chilit, gombát. Fűszerezem. Végül rádobom a rukkolát.
3. lépés
A sajtot lereszelem.
4. lépés
A tésztára rászedem a zöldségeket, s megszórom a sajttal.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 230 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
565,4 kcal -
Zsír
24,9 g -
Koleszterin
109,3 mg -
Szénhidrát
57,3 g -
Cukor
4,9 g -
Fehérje
29,7 g