Szakács: A. SMITH
Mottóm
Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.
Magamról
Nálunk a családi ebédeknek és vasárnapi együtt töltött napoknak nagy hagyománya van, akkor mindig kibontakoztathatom a főzés iránti szenvedélyem. Azt mondják, a férfiak jobb szakácsok, bár kevesebb, inkább magyarosabb fogásban állom meg a helyem, de arra eddig nem érkezett panasz. :) Szeretek új dolgokat is kitalálni, amikor egy kis időm is van rá.Receptjeim és cikkeim: A. SMITH
Garnélarákkal töltött paradicsom
A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)
TovábbGarnélarákos tejszínes spagetti
A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.
TovábbCitromos narancslé tonikkal
Egyszerű, finom üdítőt pillanatok alatt el lehet készíteni. A citromos utóíz pedig egyenesen felborzolja az ízlelőbimbónkat.
TovábbKagyló tengerész módra
A kagylót ismét citromosan készítettem el, de a hozzávalókon kicsit változtattam.
TovábbSunburnt kiwi koktél
Ezt a koktél Új-Zélandon keverték ki elvileg. Azt viszont ne kérdezzétek, hogy ki volt az illető. :) Egyet tudok, hogy ...
TovábbCitromos kagyló recept
A kagylót citromosan készítettem, fehérborral bolondítottam. Igazán finomra sikeredett.
TovábbKagyló fokhagymás módra
Úgy döntöttünk, hogy a kagylót fokhagymásan készítjük el. Nem hibáztunk, mert nagyon finom lett.
TovábbEpres limonádé eperfagylalttal
Most az eper volt terítéken, amit ügyesen felhasználtunk. Kiváló pihentető a gyomornak.
TovábbFehérboros kagyló recept
A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.
TovábbKoktélrák fokhagymás szószban
A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.
Tovább