Szakács: A. SMITH

A. SMITH

Mottóm

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Magamról

Nálunk a családi ebédeknek és vasárnapi együtt töltött napoknak nagy hagyománya van, akkor mindig kibontakoztathatom a főzés iránti szenvedélyem. Azt mondják, a férfiak jobb szakácsok, bár kevesebb, inkább magyarosabb fogásban állom meg a helyem, de arra eddig nem érkezett panasz. :) Szeretek új dolgokat is kitalálni, amikor egy kis időm is van rá.

Receptjeim és cikkeim: A. SMITH

Garnélarákkal töltött paradicsom

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)

Tovább

Garnélarákos tejszínes spagetti

Fogás:
Értékelés: (3.8 / 5)

A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.

Tovább

Citromos narancslé tonikkal

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.8 / 5)

Egyszerű, finom üdítőt pillanatok alatt el lehet készíteni. A citromos utóíz pedig egyenesen felborzolja az ízlelőbimbónkat.

Tovább

Kagyló tengerész módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót ismét citromosan készítettem el, de a hozzávalókon kicsit változtattam.

Tovább

Sunburnt kiwi koktél

Fogás:
Értékelés: (4.6 / 5)

Ezt a koktél Új-Zélandon keverték ki elvileg. Azt viszont ne kérdezzétek, hogy ki volt az illető. :) Egyet tudok, hogy ...

Tovább

Citromos kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan készítettem, fehérborral bolondítottam. Igazán finomra sikeredett.

Tovább

Epres almalékoktél

Fogás:
Értékelés: (4.6 / 5)

Az epret és az almalét kevertük és citromos, pikáns ízzel szervíroztuk.

Tovább

Kagyló fokhagymás módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Úgy döntöttünk, hogy a kagylót fokhagymásan készítjük el. Nem hibáztunk, mert nagyon finom lett.

Tovább

Epres limonádé eperfagylalttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Most az eper volt terítéken, amit ügyesen felhasználtunk. Kiváló pihentető a gyomornak.

Tovább

Fehérboros kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.

Tovább

Őszibarack ananászlével

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Ez egy finom, hosszú és különlegesen zamatos ital. Délutáni frissítőnek ideális.

Tovább

Koktélrák fokhagymás szószban

Értékelés: (5 / 5)

A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.

Tovább