Túrós-tejfölös-sajtos tészta baconnal

2014-04-08
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 25 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Hogy ne mindig csúsza legyen! Így láttam neki elkészíteni ezt a remeket. Minden elfogyott és nagyon finom lett!

Ezeket szerezd be:

  • 250 g tészta
  • 10 dkg túró
  • 4 evőkanál tejföl
  • 5 dkg sajt
  • 5 dkg bacon
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 1-2 szál petrezselyem

1. Lépés

A tésztát sós vízben megfőzöm. A sajtot közben megreszelem.

2. Lépés

A bacont megsütöm.

3. Lépés

Az elkészült tésztát kiszedem egy tányérra.

4. Lépés

Teszek rá túrót, tejfölt és reszelt sajtot. Rászórom a sült bacont, öntök rá a zsírból is, s vágok rá petrezselymet.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

2 540 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Túrós csusza dióval

  • Túrós csusza

  • Csusza másként és háromféle sajttal

  • Csusza resztelt csirkemájjal

  • Túrós csusza sok tejföllel és sok baconnel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    695 kcal
  • Zsír

    27,7 g
  • Koleszterin

    160 mg
  • Szénhidrát

    72,6 g
  • Fehérje

    37,4 g

Kommentek