Szarvacska kéksajttal és trappistával
2015-10-01- Típus: Sajtos tészták
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 12 perc
- Elkészítés: 17 perc
Egy nagyon egyszerű és gyors tésztaétel.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg tészta (szarvacska)
- 5 dkg kéksajt (márványsajt)
- 5 dkg trappista sajt
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
1. lépés
A tésztát sós vízben megfőzöm.
2. lépés
Közben egy serpenyőben kevés olajon megpirítom az aprított fokhagymát. Rámorzsolom a márványsajtot, locsolok rá kevés főzővizet. Összekeverem.
3. lépés
Tálaláskor reszelek rá trappista sajtot.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 630 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
596 kcal -
Zsír
23,1 g -
Koleszterin
136 mg -
Szénhidrát
71 g -
Cukor
0 g -
Fehérje
26 g