Pesto medvehagymából

2014-04-07
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

A piacon a kedvenc nénim ajánlotta, vegyek egy csokor medvehagymát és vettem!

Ezeket szerezd be:

  • 4 maroknyi medvehagyma
  • 1 maroknyi pucolt dió
  • 1 teáskanál só
  • egy citrom leve
  • 7 evőkanál olívaolaj
  • fél maroknyi petrezselyem
  • 1 teáskanál cukor
  • 2-3 evőkanál reszelt parmezán

1. Lépés

Mossuk meg a medvehagymát, csepegtessük le, majd minden mehet a mixerbe! Nagyjából ennyi az egész! Sóból, dióból, parmezánból mehet több is. Kóstoljunk!

Pirítós, tészta, sült krumpli és fröccs, ami igen jó hozzá! Hűtőben eláll!

nyúl a konyhában

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 397 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Medvehagyma pesto

  • Medvehagymás zöld pesto

  • Almaszósz Gizitől

  • Medvehagymás-diós pesto

  • Hagymamártás recept

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    542 kcal
  • Zsír

    43.2g
  • Szénhidrát

    31.7g
  • Fehérje

    8.5g
  • Koleszterin

    0mg
  • Cukor

    2.1g