Paradicsomsaláta gazdagon

2013-06-20
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 10 perc

Egy jó és hideg paradicsomsalátánál nincs is jobb.

Ezeket szerezd be:

  • 4 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöldpaprika
  • 2 szelet füstölt sonka
  • 1/2 tasak mini Mozarella (golyók)
  • chili paprikával töltött zöld olívabogyó
  • magnélküli fekete olívabogyó
  • bazsalikom
  • citrom
  • só, bors ízlés szerint
  • magos rozskenyér

1. Lépés

A paradicsomot, paprikát, sonkát szeletelem, majd a többi hozzávalóval együtt elhelyezem a tányéron. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá olajat, teszek rá egy bazsalikom csokrot. Beteszem a hűtőbe, hogy jól lehűljön, s hogy az ízek összeérjenek.

Vajas zsemlével és rozskenyérrel fogyasztom.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

4 094 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Saláta paradicsomos sprotnival

  • Fetás paradicsomsaláta

  • Gombás paradicsom saláta

  • Egyszerű mozzarellás saláta

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    279 kcal
  • Zsír

    14.8g
  • Szénhidrát

    19.8g
  • Fehérje

    20.4g