Hurka és kolbász tarjával céklával és krumplival
2013-12-20- Típus: Disznótoros receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 40 perc
A disznóvágásból maradt hurkát és kolbászt felhasználtam és valami bitang finomat tettem le az asztalra.
Ezeket szerezd be:
- 1 db sütnivaló kolbász
- 1 db májas hurka
- 1 db véres hurka
- 1 szelet főtt tarja (csontnélküli)
- 2 db cékla
- 3 db krumpli
- libazsír
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- őrölt chili (ízlés szerint)
- őrölt kömény (ízlés szerint)
1. lépés
A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyőbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát.
2. lépés
Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is. Letakarom egy alufóliával, s 180 °C fokra előmelegített sütőbe rakom.
3. lépés
Időnként megforgatom, s meglocsolom.
4. lépés
A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
3 125 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
855 kcal -
Zsír
47,9 g -
Koleszterin
155 mg -
Szénhidrát
66,1 g -
Cukor
10,9 g -
Fehérje
38,9 g