Babos káposzta paradicsommal

2012-09-10
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A káposzta nem csak magában, hanem babbal és paradicsommal is finom. Próbáljátok ki! Vigyázat! Puffadás veszély fennállhat! ;)

Ezeket szerezd be:

  • 2 db Paradicsom
  • 20 dkg gyalult Káposzta
  • 10 dkg konzerves vörös és fehér Bab
  • 1 db Vöröshagyma
  • Metélőhagyma
  • Kömény
  • Olaj

1. lépés

A hagymát felszeleteljük és olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a legyalult káposztát, majd megfűszerezzük sóval, köménnyel és apróra vágott metélőhagymával.

2. lépés

Ha az első lépés kész, akkor a paradicsomokat kockákra vágjuk és a konzerves babbal együtt a már megpárolt káposztához keverjük. Utólag nyugodtan fűszerezzünk.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 870 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Chilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással

  • Pennés sonkás bab

  • Zsenge lóbab paprikás szószban

  • Pirított lóbab recept

  • Babgulyás báránnyal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    353 kcal
  • Összes Zsír

    14,8 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    44,5 g
  • Cukor

    8,3 g
  • Fehérje

    14,6 g