Apró sütemény kategória
Borzas Kata (macaroon)
Az én Borzas Katám eltér az itthon ismert receptektől. Külföldön ezt egyszerűen macaroon-ként emlegetik.
TovábbKorianderes habcsók recept
A receptet Karácsonykor szoktam készíteni a családnak, akkor pikk-pakk el szokott fogyni, de a munkahelyen is szeretik a kollégák, mikor ...
TovábbZabkorpás keksz recept
Zabkorpás kekszet akkor jó csinálni, ha felhalmoztunk egy pár téli Mikulás csokit
TovábbValentin-napi linzer recept
Nem tudod mivel lephetnéd meg a párodat Valentin-napon? Ha kipróbálod a következő receptet, garantáltan nem csak a szíve lágyul meg. ...
TovábbKókuszos csókok
Kókuszos csókokból mindig csak keveset szoktam készíteni, mert nagyon édesek, nagyon ragadósak, és ha az ember esténként majszol belőle, akkor, ...
TovábbMandulás holdacskák
A mandulás holdacskák gyerekkorom meghatározó szereplői voltak, főleg Karácsonykor mindig kaptak helyet az asztalon.
TovábbGyömbéres korongok
Elkészítés: 1. Szitáljuk össze a lisztet, a szódabikarbónát, a sót, a fahéjat, a gyömbért, a szegfűszeget, majd tegyük félre pihenni. 2. ...
Tovább