Választott hozzávaló: Zöldborsó

Kínai zöldséges, csípős csirke

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A kínai konyha nagy kedvenc. Sajnos több üzlet is bezárt már, ahol az autentikus hozzávalókat be lehetett szerezni.

Tovább

Mentás borsóleves

Értékelés: (5 / 5)

A következő variáció kicsit furcsán hangozhat, pedig egyáltalán nem az. Aki szereti a különlegességeket, annak kötelező megkóstolnia.

Tovább

Zöldborsófőzelék sonkában sült tükörtojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A zöldborsófőzeléket az egész családom szereti. Én legfőképpen azért, mert gyors és finom.

Tovább

Vörösboros paprikás csirke finomfőzelékkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finomfőzeléket készítettem, mellé pedig vörösboros paprikás csirkét ettem. Csak ajánlani tudom!

Tovább

Tengeri hal rizi-bizivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Viszonylag gyors, de egészséges ebédet akartam enni. Ez jött össze.

Tovább

Csirkecomb pörkölt rizi-bizivel

Értékelés: (5 / 5)

Sokan összetévesztik a csirke pörköltet a paprikás csirkével. Nos, a pörkölten nincs tejföl. Ezért ne is reklamálja senki.

Tovább

Vörösboros resztelt csirkemáj rizi-bizivel, csalamádéval

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Vörösboros resztelt csirkemáj rizi-bizivel, csalamádéval. Ha szereted a májat, ez biztos ízleni fog.

Tovább

Baconös, hagymás sült csirkemáj rizottoval

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Baconös, hagymás sült csirkemáj rizottoval. Újra csirkemáj, ezúttal rizottoval.

Tovább

Tőkehal zöldborsóval és spárgával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A tőkehalat most spárgával és zöldborsóval kevertem. Mindenki jól lakott.

Tovább

Sült lazac rizibizivel

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A lazac szerintem egy királyi hal. Gyakran készítek otthon is. Nagyon egyszerűen készíthető.

Tovább

Fehérbabos zöldségragu

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Volt itthon fehérbab, fel is használtuk azonnal. Fogyókúrázóknak, vegáknak ajánlom, de húsok mellé is jó választás.

Tovább

Rajna-völgyi zöldborsó

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3 / 5)

Zöldborsó finom szalonnával. Ehetjük köretként, de ha az alakunkra figyelünk, akkor magában is.

Tovább