Tőkehal zöldborsóval és spárgával
2013-08-11- Típus: Tőkehalreceptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 60 perc
- Elkészítés: 1:20 p
A tőkehalat most spárgával és zöldborsóval kevertem. Mindenki jól lakott.
Ezeket szerezd be:
- 6 szelet Tőkehal
- 20 dkg Zöldborsó
- 10 db Spárga
- 1 db Kaliforniai paprika
- 1 db Csípős paprika
- 1 db Citrom
- 3 gerezd Fokhagyma
- Liszt
- Olaj
- Ecet
- Só
1. lépés
A zöldborsót és a spárgát puhára főzzük. A tőkehalat megtisztítjuk, lisztbe beleforgatjuk és olajon kisütjük.
2. lépés
Olajon megpirítjuk a felvágott kaliforniai paprikát, csípős paprikát és a szeletelt fokhagymát. Hozzáadjuk a megfőtt zöldborsót és a spárgát, majd sóval, a citrom levével, és ízlés szerint néhány csepp ecettel ízesítjük.
3. lépés
Pár percig rotyogtatjuk sűrű kevergetés mellett, majd ráöntjük a halra. Jó étvágyat kívánok! :)
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 179 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
497 kcal -
Összes Zsír
16,4 g -
Koleszterin
149 mg -
Szénhidrát
18,6 g -
Cukor
5,2 g -
Fehérje
66,7 g