Uborkás túrókrém

2012-08-06
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Hétvégén voltunk piacon és hát elcsábultunk.. Grillcsirkésnél olyan illatok voltak, hogy egyszerűen muszáj volt betérnünk. Elvitelre kértünk is egy fél adaggal (megjegyzem, a csirke anyja biztos valami strucc lehetett, akkora volt). Otthon aztán a túrót és az uborkát felhasználva egy finomságot dobtam mellé.

Ezeket szerezd be:

  • 25 dkg Túró
  • Fél Kígyóuborka
  • Kapor
  • Bors
  • Szárított Metélőhagyma
  • 1 gerezd Fokhagyma

1. lépés

Elsőnek is a túrót áttörjük, a kígyóuborkát lereszeljük almareszelőn és a kaprot apróra vágjuk.Ha ezzel megvolnánk, akkor jól összekeverjük ezeket egy tálban.

2. lépés

Sóval, borssal és szárított metélőhagymával megfűszerezzük ízlésünk szerint. A végén még belekeverünk 1 gerezd zúzott fokhagymát.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

7 025 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Chilis-magvas sajtgolyó

  • Vegán kesudiós krémsajt

  • Hummusz toasttal

  • Avokádókrém recept

  • Avokádókrém

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    137 kcal
  • Összes Zsír

    2,7 g
  • Koleszterin

    10 mg
  • Szénhidrát

    10,3 g
  • Cukor

    1,7 g
  • Fehérje

    18,5 g