Uborkás túrókrém
2012-08-06- Típus: Fehérje nap, Sós krémek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
Hétvégén voltunk piacon és hát elcsábultunk.. Grillcsirkésnél olyan illatok voltak, hogy egyszerűen muszáj volt betérnünk. Elvitelre kértünk is egy fél adaggal (megjegyzem, a csirke anyja biztos valami strucc lehetett, akkora volt). Otthon aztán a túrót és az uborkát felhasználva egy finomságot dobtam mellé.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg Túró
- Fél Kígyóuborka
- Kapor
- Só
- Bors
- Szárított Metélőhagyma
- 1 gerezd Fokhagyma
1. lépés
Elsőnek is a túrót áttörjük, a kígyóuborkát lereszeljük almareszelőn és a kaprot apróra vágjuk.Ha ezzel megvolnánk, akkor jól összekeverjük ezeket egy tálban.
2. lépés
Sóval, borssal és szárított metélőhagymával megfűszerezzük ízlésünk szerint. A végén még belekeverünk 1 gerezd zúzott fokhagymát.
Értékelések
(5 / 5)
3 személy értékelt
7 025 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
137 kcal -
Összes Zsír
2,7 g -
Koleszterin
10 mg -
Szénhidrát
10,3 g -
Cukor
1,7 g -
Fehérje
18,5 g