Választott hozzávaló: Torma
Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal
Húsvét hétfőjére készült ez a finom, kiadós reggeli. A leírás tovább tartott, mint az elkészítés.
TovábbMexikói Bloody Mary
A közelmúltban tettem fel néhány mexikói receptet. Nos, most egy hozzávaló koktélt.
TovábbHúsvéti csibék
Húsvétkor nagyon sok tojás, főleg főtt tojás van, szinte már taposni lehet,ezért gondoltam kicsit feldobom valamivel, hogy jobb étvággyal tudjuk ...
TovábbFőtt csülök mustárral
Vettem szép nagy csülköket, amit később megfőztem. Annyira finom volt az illata, hogy mustárral, majonézes tormával és jó nagy fehér ...
TovábbHúsvéti tojás: csibék a havas fűben
Ezt az ételt, húsvétra terveztem. A családomnak már most nagyon tetszik.
TovábbParadicsomos-répás koktél
A paradicsomlét kedvelők szeretni fogják. A hozzávalók alapján elég izgalmas, de nem kell megijedni, mert el fog fogyni.
TovábbCéklapüré recept
Egy étteremben találkoztam a következő finomsággal. Grill húst rendeltem, amit céklapürével párosítottak. Aki szereti a céklát, annak a foga fájni ...
TovábbFinom céklabefőtt
Az anyósomék először csináltak az évben céklabefőttet. Különösen örültem neki, mert én még sosem készítettem.
TovábbEgyszerű rákkoktél
Elkészítés: 1. Keverjük össze a mártás összetevőket (chili szósz, ketchup, torma, citrom leve, Tabasco szósz, koriander) egy közepes tálban és ...
Tovább