Választott hozzávaló: Póréhagyma
Szicíliai gombás spagetti fehérborral
Olasz ízek kétfajta gombából, fehérborral bolondítva. Más néven: Spaghetti siciliani con due funghi e vino bianco.
TovábbZöldségleves kacsaszívvel
A nagy hidegben mindig készítek egy kis forró levest. Most sem tettem másként a kacsaszívből.
TovábbHolland parasztomlett
Omlett Holland módra. Nagyon finom, telítő étel, főételnek is kiváló. Próbáljátok ki!
TovábbSonkás, póréhagymás, kukoricás langalló
A "feltétet" ízlésünk szerint variálhatjuk.Tehetünk rá felvágottakat, kolbászt, zöldségeket.
TovábbSonkás-gombás omlett bruschettával
Gombás, sonkás, mángoldos, sajtos omlettet készítettem bruschettával. Tartalmas reggeli lett.
TovábbPenne gombával és mángolddal
Valami tésztás finomságra vágytam. Vettem gombát, mángoldot és ezt dobtam össze. Nagyon pöpec lett!
TovábbFehérboros tavaszi zöldségleves
A tavaszi zöldségleves akkor jó, ha minél több zöldség van benne.
TovábbFehérboros francia hagymaleves, brandyvel és sajtos croissanttal
A hagymaleves (Soupe a L’Oignon) a franciák nagy kedvence, világszerte híressé vált. Elkészítése egyszerű, olcsó, mégis fenséges. A hagyma édeskés ...
TovábbSült tarja virslivel és zöldségekkel
A hentesnél vettem szép tarját, amit otthon virslivel és zöldségekkel megsütöttem.
TovábbGrillezett kolbász és zöldségek
Grillezni támadt kedvem, ezért elővettem a grillserpenyőmet és a kolbászt a zöldségekkel megpirítottam.
TovábbPangasius zöldségekkel és kapormártással
A pangasius-halfilét zöldségekkel grilleztem és kapros mártással tálaltam.
Tovább