Választott hozzávaló: Marhahúsleves-kocka
Karalábé-krémleves baconnal és garnélarákkal
Tejszínes, fehérboros karalábé-krémlevest készítettem baconnal és garnélarákkal.
TovábbTöltött paprika vörösboros paradicsomszószban
Töltött paprikát készítettem bazsalikomos, vörösboros paradicsomszószban, tejföllel.
TovábbParadicsomos töltött karalábélevél
Töltött karalábélevelet készítettem, de nem a hagyományos módon, hanem paradicsomosan. Szerintem simán felveszi a versenyt! :)
TovábbFehérboros tavaszi zöldségleves
A tavaszi zöldségleves akkor jó, ha minél több zöldség van benne.
TovábbFehérboros hagymaleves reszelt sajttal
A hagymaleves újhagymával, medvehagymával, fehérborral készítettem el, reszelt sajttal szórtam meg.
TovábbSpárgás zöldborsófőzelék sült virslivel
A spárgás zöldborsófőzeléket medvehagymával ízesítettem és sült virslit készítettem mellé.
TovábbTejszínes karalábélevél-leves sonkával
A karalábélevél-levest tejszínnel és sonkával tettem gazdaggá, hogy még finomabb legyen. Azt hiszem sikerült, hiszen minden elfogyott. :)
Tovább