Választott hozzávaló: Kagyló

Kagyló fokhagymás módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Úgy döntöttünk, hogy a kagylót fokhagymásan készítjük el. Nem hibáztunk, mert nagyon finom lett.

Tovább

Fehérboros kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.

Tovább

Pikáns rizzsel töltött kagyló

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót hagymás-rizses megtöltöttük, pikánsan fűszereztük. A végeredmény nekünk nagyon ízlett!

Tovább

Rizottó tengerész módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a receptet olcsónak egyáltalán nem mondanám, sőt kifejezetten drága, viszont különleges, ami egy randinál még talán előny is.

Tovább

Tőkehal kagylóval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Még maradt a fagyasztómban kagyló, ezért úgy döntöttem, hogy valami nagyon spéci ételt rakok le az asztalra. Ez lett.

Tovább

Kagylós-almaboros tőkehal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Jó drága volt a kagyló, de hát nem eszünk ilyet mindennap. Ennek ellenére nagyon finom és ha tehetjük, legalább egyszer ...

Tovább

Halleves kagylóval

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Ismét egy specialitás, ami az ízletes hallét ötvözi a finom kagylóval. Aki szereti az utóbbit, az szerintem legalább egyszer kipróbálhatja.

Tovább

Santenderi halászlé

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Santender városa Spanyolország északi részében helyezkedik el. A halászlé teljes mértékben különbözik a jó kis magyarostól, de aki szereti a ...

Tovább