Választott hozzávaló: Élesztő

Fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lángos gazdagon, ami igazán kiadós.

Tovább

Juhtúrós-mazsolás pogácsa

Értékelés: (5 / 5)

Megmondom őszintén, először nekem is furcsán hangzott ez a párosítás, de valami miatt tényleg megvan benne a harmónia, ahogy a ...

Tovább

Pita kenyér recept

Értékelés: (5 / 5)

A pitát nem csak gyros készítésére süthetjük, hanem tökéletes saláták mellé, levesekhez, mártogatósokhoz.

Tovább

Fahéjas-mazsolás püspökkenyér

Értékelés: (5 / 5)

Tökéletes recept reggelire vagy uzsonnára, de akár a vendégeket is várhatjuk vele egy kis kávézásra.

Tovább

Fánk sütőben sütve

Értékelés: (5 / 5)

Ha így készítjük egészségesebb lesznek a fánkok. Bármilyen lekvárral lehet ízesíteni.

Tovább

Gluténmentes kenyér recept

Értékelés: (5 / 5)

Manapság egyre többen szenvednek gluténérzékenységtől (jómagam is enyhe verzióban), ezért fontos odafigyelni, hogy milyen ételeket visz be a szervezetébe az ...

Tovább

Szilvalekvárral és mákkal töltött pite

Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyű pite recepttel bármikor meglephetjük a családot.

Tovább

Szénhidrát csökkentett túrós batyu

Értékelés: (5 / 5)

Ilyenkor karácsony után mindig jó egy kicsit könnyebb kajákat fogyasztani, ezért alternatívaként ez a túrós batyu is megállja a helyét. ...

Tovább

Tarkedli recept

Értékelés: (3.4 / 5)

A tarkedli vagy cseh fánk még az ovis időszakra vezet vissza, ahol nem csak a menzán kaptunk ilyet, de nagymamám ...

Tovább

Vegán kesudiós krémsajt

Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A név egy kicsit megtévesztő, hiszen egy vegán receptről van szó, ami nem tartalmazhat semmilyen állati eredetű hozzávalót, így például ...

Tovább

Kakaós-vaníliás tekercs

Értékelés: (3.6 / 5)

Gyors, egyszerű és nagyon finom sütemény. Bármilyen alkalomra készülhet. Az élesztőt megfuttatjuk kis cukorral. Ezután a hozzávalókat összegyúrjuk a kakaópor ...

Tovább

Kétmagvas pogácsa

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Vendégváráshoz, vasárnapi ebéd mellé kiváló kísérő. Bármilyen magvakkal variálhatjuk.

Tovább