Választott hozzávaló: Csirkealaplé
Citromos lazac tejszínes szószban
A halétel tervezése mindig nehéz, mert minden attól függ, milyen friss árut kapunk éppen a piacon.
TovábbArticsóka krémleves
Először egy szakácskönyvben találkoztam az articsókával, azelőtt még sosem ismertem a növényt és úgy gondoltam, ideje megismerkedni vele.
TovábbSpárgás Risotto
A spárgát nem használják sokan, minden háziasszony úgy gondolja, hogy az elit mag fogyasztja az éttermekben, pedig minden nagyobb szupermarketben ...
TovábbPóréhagymás paszternák leves
Sokan biztos felteszik magukban a kérdés, ha meghallják az említett szót.
TovábbPárolt gyöngyhagymák
A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.
TovábbLencsefőzelék kolbásszal
A lencsefőzelék nem csak Újévkor kiváló, hanem bármikor fogadhatjuk vele a vendégeket.
TovábbDinó fészek bébikrumplival
Ha kisgyereket várunk vendégségbe, vagy csak gyerekzsúrt szervezünk..
Tovább