Választott hozzávaló: Csirkealaplé

Citrusi sertés tésztával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.5 / 5)

Mikor egyik vendégségem során meghallottam ezt az étel, nagyon szkeptikus és tartózkodó voltam.

Tovább

Citromos lazac tejszínes szószban

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (4.4 / 5)

A halétel tervezése mindig nehéz, mert minden attól függ, milyen friss árut kapunk éppen a piacon.

Tovább

Articsóka krémleves

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Először egy szakácskönyvben találkoztam az articsókával, azelőtt még sosem ismertem a növényt és úgy gondoltam, ideje megismerkedni vele.

Tovább

Spárgás Risotto

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgát nem használják sokan, minden háziasszony úgy gondolja, hogy az elit mag fogyasztja az éttermekben, pedig minden nagyobb szupermarketben ...

Tovább

Póréhagymás paszternák leves

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Sokan biztos felteszik magukban a kérdés, ha meghallják az említett szót.

Tovább

Párolt gyöngyhagymák

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.

Tovább

Lencsefőzelék kolbásszal

Értékelés: (4.5 / 5)

A lencsefőzelék nem csak Újévkor kiváló, hanem bármikor fogadhatjuk vele a vendégeket.

Tovább

Dinó fészek bébikrumplival

Értékelés: (0 / 5)

Ha kisgyereket várunk vendégségbe, vagy csak gyerekzsúrt szervezünk..

Tovább