Szardellás pirítós

2013-10-12
Szardellás pirítós
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 8 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 18 perc

Reggelire imádom a pirítóst, főleg a hideg, téli időkben. Én most próbáltam ki a szardellást, és nagyon finom!

Ezeket szerezd be:

  • 4 nagyobb szelet Kenyér
  • 2 db Tojás
  • 12 szelet Szardella
  • 2 db Paradicsom
  • 4 gerezd Fokhagyma

1. lépés

A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk és felszeleteljük. A kenyérszeletet megpirítjuk, fokhagymával alaposan bedörzsöljük.

2. lépés

Rátesszük elsőnek a szeletelt tojásokat, majd a paradicsomot. Végül ráfektetjük a szardellát és sóval ízesítjük.

TIPP: Szeljünk rá olívabogyót is, úgy már tényleg isteni!

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

964 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

    Húsvéti reggeli sonkával-tojással és pestos toasttal

  • Gyümölcsös és diós zabkása

    Gyümölcsös és diós zabkása szójatejjel

  • Kókuszos-vaníliás quinoa & chia kása

    Kókuszos-vaníliás quinoa & chia kása

  • English Breakfast - Angol Reggeli

    English Breakfast – Angol Reggeli

  • Quiche lorraine frittata

    Quiche lorraine frittata

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    91 kcal
  • Összes Zsír

    3,7 g
  • Koleszterin

    92 mg
  • Szénhidrát

    6,9 g
  • Cukor

    1,4 g
  • Fehérje

    7,4 g