Pudingos süti málna dzsemmel

2016-02-13
  • Hány főre: 4-6
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 40 perc

Egy szörnyen egyszerű és gyors recept következzék, ami mégis megállja a helyét bármilyen ünnepi asztalon.

Ezeket szerezd be:

  • 200g puha vaj
  • 200g porcukor
  • 3 tojás
  • 140g rétesliszt
  • 50g vaníliás pudingpor
  • 5-6 evőkanál málnalekvár
  • 16 mini habcsók

1. lépés


Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra és vajazzunk ki egy 20 cm-es négyzet alakú sütőformát. Habverővel keverjük össze a vajat, a cukrot, a tojást, a lisztet és a pudingport. Öntsük a tésztát a formána és süssük 25-30 percig.

2. lépés

Vegyük ki a süteményt a sütőből, várjunk egy kicsit, amíg meghűl. A tetejét kenjük meg a dzsemmel. Vágjuk 16 kockára a süteményt, és mindegyik kockára tegyünk 1-1 habcsókot.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 565 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pudingos-kókuszos szelet

  • Almás pudingos kocka

  • Tangó szelet

  • Márványos epres szelet

  • Egyszerű puncsos szelet

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    232 kcal
  • Zsír

    12g
  • Fehérje

    3g
  • Szénhidrát

    31g
  • Cukor

    22g
  • 0.32g