Kaszinótojás
2014-01-03- Típus: Tojássaláta, Töltött tojás receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 6
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 10 perc
- Elkészítés: 30 perc
A kaszinótojás is az ünnepi asztalok étkei közé tartozik.
Ezeket szerezd be:
- 10 darab keményre főtt tojás
- só, bors
- 10 deka vaj
- 1 kanál mustár
- franciasaláta
1. Lépés
A tojások keményre főttek, ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm, hozzáadom a puha vajat, ízlés szerinti sót, borsot és lágy krémesre kikeverem. A tojások sárgája helyére mindegyiket feltöltöm.
2. Lépés
Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások. Tetszés szerint feldiszítem.
Értékelések
(4 / 5)
5 személy értékelt
5 210 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
594 kcal -
Zsír
51.9g -
Szénhidrát
26.2g -
Fehérje
9.8g -
Koleszterin
309mg -
Cukor
0.7g