Kaszinótojás

2014-01-03
  • Hány főre: 6
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 30 perc

A kaszinótojás is az ünnepi asztalok étkei közé tartozik.

Ezeket szerezd be:

  • 10 darab keményre főtt tojás
  • só, bors
  • 10 deka vaj
  • 1 kanál mustár
  • franciasaláta

1. Lépés

A tojások keményre főttek, ketté vágom a sárgáját kiveszem összetöröm, hozzáadom a puha vajat, ízlés szerinti sót, borsot és lágy krémesre kikeverem. A tojások sárgája helyére mindegyiket feltöltöm.

2. Lépés

Egy tálra vagy tálcára a franciasalátát lerakom és erre kerülnek a megtöltött tojások. Tetszés szerint feldiszítem.

 

 

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

2,440 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Töltött tojás medvehagymás krumplival

  • Medvehagymás töltött tojás

  • Kéksajttal töltött tojások

  • Libamájkrémmel töltött tojás

  • Mediterranien salad

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    594 kcal
  • Zsír

    51.9g
  • Szénhidrát

    26.2g
  • Fehérje

    9.8g
  • Koleszterin

    309mg
  • Cukor

    0.7g