Almás bundában sült csirkecsíkok

2014-01-17
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Kíváncsi voltam, hogy az alma és a csirke milyen ízt kap együtt, ezért elkészítettem.

Ezeket szerezd be:

  • 50 deka csirkemell
  • 1 db nagy alma
  • 1 egész tojás
  • só, bors
  • liszt
  • kevés tej
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

1. Lépés

A csirkemellet vékony csíkokra vágom. Sózom, borsozom, lisztbe forgatom. A tojásba belereszelem az almát, teszek hozzá egy-két kanál tejet.

2. Lépés

A lisztes csirkecsíkokat beleforgatom az almás tojásba és a morzsába, majd forró olajba kisütöm.
Tojásos rizzsel és burgonyával tálalom.

 

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1,464 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Krumplibundás hússzelet

  • Kovászos uborkás rántott karaj

  • Borzas hús kapros túróval

  • Pikáns bundában sült csirkecsíkok

  • Fokhagymás-krémsajtos töltött csirkemell

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    327 kcal
  • Zsír

    6.5g
  • Szénhidrát

    21.9g
  • Fehérje

    44.3g
  • Koleszterin

    149mg
  • Cukor

    7.2g