Kapros csirke fetás salátával

2012-07-31
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Az egyik nap vettem friss kaprot és tudtam, hogy van otthon egy kevés csirkemell és feta sajt.

Ezeket szerezd be:

  • 30 dkg Csirkemell
  • 1 evőkanál Kapor
  • 3 evőkanál Margarin
  • 1 db Vöröshagyma
  • 1 evőkanál Citromlé
  • 3 db Paradicsom
  • 1 kisebb Kígyóuborka
  • 1 evőkanál Olívaolaj
  • 20 dkg Feta sajt

1. lépés

Kezdésnek apróra vágjuk a vöröshagymát és serpenyőben margarin fölött üvegesre pároljuk. Ha ezzel végeztünk, akkor hozzáadjuk az 1 evőkanál citromlét, az 1 evőkanál kicsire felaprított kaprot és végül az ételízesítőt.

2. lépés

A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk, majd a vöröshagymás keverékre tesszük. Fedőt teszünk rá és körülbelül 10 percig pároljuk. Néha kevergessük meg.

3. lépés

Előkészítjük a fetás salátát. Az uborkát, paradicsomot és a sajtot kis kockákra vágjuk vagy az utóbbit szétmorzsoljuk. 1 evőkanál olívaolajjal összekeverjük és a kész puha csirkemellel melegen tálaljuk.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

3 774 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkés-avokádós saláta

  • Csirkés görög saláta

  • Sült lazacfilé mángold ágyon csiperkegombával

  • Aranykeszeg sóban sütve

  • Tonhallal töltött paprika sajttal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    779 kcal
  • Összes Zsír

    51,1 g
  • Koleszterin

    217 mg
  • Szénhidrát

    17,3 g
  • Cukor

    10,3 g
  • Fehérje

    63,2 g