Fokhagymás burgonya

2012-10-31
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 20 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 40 perc

Fogyaszthatjuk köretként, de önmagában is nagyon finom. Szeretem, hogy jó hagymás és fűszeres. Én pasiként imádom.

Ezeket szerezd be:

  • 30 dkg apró szemű Krumpli
  • 1 db Vöröshagyma
  • 2 gerezd Fokhagyma
  • 2 evőkanál Olaj
  • Kakukkfű
  • Bors

1. lépés

A krumplit megpucoljuk és karikákra-, míg a vöröshagymát apróra vágjuk.

2. lépés

A felszeletelt burgonyát olajon jó ropogósra sütjük, majd ezután hozzákeverjük a felvágott vöröshagymát és az apróra vágott fokhagymát. Jól összekeverjük, majd körülbelül még 5 percig egybe pároljuk.

3. lépés

5 perc után ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel fűszerezzük.

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

7 960 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Brokkolival töltött krumpli

  • Pirított burgonyabogár

  • Fűszeres sült krumpli

  • Csípős steakburgonya

  • Camambert-rel sült burgonya

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    273 kcal
  • Összes Zsír

    14 g
  • Koleszterin

    0 mg
  • Szénhidrát

    34,9 g
  • Cukor

    3,6 g
  • Fehérje

    4,2 g