Fekete szeder kehely

2016-01-15
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Egy mutatós pohár desszert, ami bármilyen alkalmon megállja a helyét.

Ezeket szerezd be:

  • 1 doboz mascarpone
  • 25 deka szeder
  • 1 csg vaníliás puding
  • 5 deci tej
  • 2 evőkanál cukor
  • 3 deci tejszín
  • 1 csomag babapiskóta

1. lépés

A pudingot a szokásos módon elkészítem. Amikor kihűlt, összekeverem a mascarponéval. A tejszínt habbá verem és belekeverem a krémbe. Egy keveset kihagyok a díszítéshez.

2. lépés

A kehely aljára krémet teszek, rá a piskótát, arra pedig a szedreket szórom. Addig csinálom, amíg a kehely meg nem telik, ekkor habrózsákat teszek a tetejére és szederszemekkel díszítem.

 

Nagyon szeretem a finom ételeket sütiket.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

3 655 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Toblerone krém

  • Sárgabarackos kuszkuszdesszert

  • Vendégváró csokis pohárkrém

  • Diétás joghurtos reggeli recept

  • Mascarpone és epres joghurt eperlikőrrel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    491 kcal
  • Zsír

    13.7g
  • Koleszterin

    45mg
  • Szénhidrát

    79.7g
  • Cukor

    34.2g
  • Fehérje

    12.3g