Fekete szeder kehely
2016-01-15- Típus: Poharas desszert
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 30 perc
Egy mutatós pohár desszert, ami bármilyen alkalmon megállja a helyét.
Ezeket szerezd be:
- 1 doboz mascarpone
- 25 deka szeder
- 1 csg vaníliás puding
- 5 deci tej
- 2 evőkanál cukor
- 3 deci tejszín
- 1 csomag babapiskóta
1. lépés
A pudingot a szokásos módon elkészítem. Amikor kihűlt, összekeverem a mascarponéval. A tejszínt habbá verem és belekeverem a krémbe. Egy keveset kihagyok a díszítéshez.
2. lépés
A kehely aljára krémet teszek, rá a piskótát, arra pedig a szedreket szórom. Addig csinálom, amíg a kehely meg nem telik, ekkor habrózsákat teszek a tetejére és szederszemekkel díszítem.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
5 226 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
491 kcal -
Zsír
13.7g -
Koleszterin
45mg -
Szénhidrát
79.7g -
Cukor
34.2g -
Fehérje
12.3g