Fehérboros lazac
2013-09-11- Típus: Karcsúsító ételek, Lazacreceptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
A fagyasztott bolti lazacot egy kis fehérborral bolondítottuk meg. Mámorító lett. :)
Ezeket szerezd be:
- 800 g Lazacfilé
- Só
- Bors
- Olaj
- Fehérbor
- Liszt
1. lépés
A lazacfilét sózzuk, borsozzuk és lisztben megforgatjuk. Előkapunk egy serpenyőt, majd egy kevés olajon elkezdjük pirítani a halacska szeleteket.
2. lépés
Amikor már úgy látjuk, hogy félig átsült a hal, akkor rozmaringgal megfűszerezzük és ízlés szerint felöntjük borral. Készre sütjük.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 487 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
579 kcal -
Összes Zsír
38,4 g -
Koleszterin
126 mg -
Szénhidrát
4,3 g -
Fehérje
44,7 g