Fahéjas palacsinta mogyoróvajjal, banánnal és eperrel

2016-02-04
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Egy gluténmentes reggeli nem csak diétázóknak!

Ezeket szerezd be:

  • 75g gluténmentes liszt
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 1 közepes tojás
  • 225 ml félzsíros tej
  • 1 tk olaj
  • 2 evőkanál mogyoróvaj
  • 1 banán
  • 140g eper

1. lépés

Tegyük a lisztet egy nagy keverőtálba a fahéjjal. Adjuk hozzá a tojást, olajat és a tejet, és habverővel keverjük simára.

2. lépés

Ezután a szokásos módon süssük ki a vékony palacsintákat. Az összes palacsinta megsütése után nincs más dolgunk, mint megkenni a mogyoróvajjal és mindenféle finomsággal megtölteni.

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

2 004 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Nutellás-mézes palacsinta

  • Ananászos és banános palacsinta

  • Túrós-tejfölös palacsinta mazsolával és narancshéjjal

  • Zabpelyhes palacsinta karamellizált almával

  • Palacsintatorta

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    376 kcal
  • Zsír

    16g
  • Fehérje

    14g
  • Szénhidrát

    46g
  • Cukor

    17g
  • 0.3g