Chilis camembert majonézzel és fokhagymával

2015-03-27
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 0 perc
  • Elkészítés: 5 perc

Imádom a sajtokat, a camembert szerintem a sajtok királynője. Ez egy kiváló vacsora. És még főzni sem kell, gyorsan elkészül. Pezsgővel pedig igazán franciás feeling-et nyújt.

Ezeket szerezd be:

  • 90 g Camembert (Chili)
  • 1 teáskanál majonéz
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db chilipaprika
  • 1 db zsemle

1. Lépés

A sajtot kicsomagolom, csorgatok rá majonézt, szórok rá őrölt fekete borsot, teszek rá fokhagymát és chilit.

2. Lépés

A zsemlét a mikróban 20 mp-ig melegítem.

TIPP: Pezsgőt igyatok hozzá, azzal igazán fantasztikus.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1 030 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Buciban sült camembert

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    437 kcal
  • Zsír

    26,1 g
  • Koleszterin

    98 mg
  • Szénhidrát

    24,4 g
  • Cukor

    3,2 g
  • Fehérje

    23,7 g