Baconba tekert sült kukorica

2014-04-07
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 40 perc
  • Elkészítés: 45 perc

Csöves kukorica másképp. A kukoricaszezonban próbáljátok ki, nekem ízlik, szerintem nektek is fog.

Ezeket szerezd be:

  • 1 db kukoricacső
  • 3 szelet bacon
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • mustár
  • ketchup
  • olívaolaj
  • chiliszósz (ízlés szerint)

1. Lépés

A kukoricát megfőzöm.

2. Lépés

Majd sózom, borsozom, bekenem mustárral, s betekerem a baconnal.

3. Lépés

A serpenyőbe kevés olajat öntök, s megsütöm.

4. Lépés

Tálaláskor egy tányérra helyezem, s teszek mellé ketchupot és chiliszószt.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 2
Értékeld a receptet!

2 személy értékelt

1 381 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Spárgák bacon- és füstöltsajtos köntösben

  • Baconba tekert spárga újkrumplival

  • Spárga baconnel és kaprigyümölcsös sajtszósszal

  • Baconba tekert spárga krumplival és gombával

  • Sajtos-baconos masni

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    365 kcal
  • Zsír

    23,4 g
  • Koleszterin

    33 mg
  • Szénhidrát

    26,3 g
  • Cukor

    7,1 g
  • Fehérje

    16,6 g