Választott hozzávaló: Szárnyashúsleves-kocka

Fehérboros fácánleves gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.

Tovább

Kacsamájpástétommal töltött karalábé tejfölös szószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne mindig a megszokott darált hús legyen a töltelék.

Tovább

Fehérboros-tejszínes töltött karalábé

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Zsenge karalábé töltve, lehet ennél finomabb? Én most így készítettem el.

Tovább

Fehérboros salátaleves baconnal és sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ettél már salátalevest? Ha nem, akkor itt a remek alkalom! Próbáld ki!

Tovább

Csípős garnélaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Csípős garnélalevest, azaz Tom Yam Goong-ot készítettem. Thai konyhának egy kiváló levese.

Tovább

Zöldségleves kacsaszívvel

Fogás:
Értékelés: (3.3 / 5)

A nagy hidegben mindig készítek egy kis forró levest. Most sem tettem másként a kacsaszívből.

Tovább