Választott hozzávaló: Száraz fehérbor

Fehérboros garnélarák

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!

Tovább

Garnélarákkal töltött paradicsom

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)

Tovább

Garnélarákos tejszínes spagetti

Fogás:
Értékelés: (3.8 / 5)

A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.

Tovább

Citromos kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan készítettem, fehérborral bolondítottam. Igazán finomra sikeredett.

Tovább

Fehérboros kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.

Tovább

Koktélrák fokhagymás szószban

Értékelés: (5 / 5)

A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.

Tovább

Tengerihal-filé mediterrán módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a receptet az egyik nagyon jó ismerősömtől kaptam meg. Kicsit féltem tőle, de nagyszerű ebéd lett a vége.

Tovább

Tőkehal kagylóval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Még maradt a fagyasztómban kagyló, ezért úgy döntöttem, hogy valami nagyon spéci ételt rakok le az asztalra. Ez lett.

Tovább

Gőzben főzött pácolt ponty

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A faterommal nagy pecások vagyunk, ha tehetjük, akkor hétvégente eljárunk horgászni. Pontyot fogunk általában és nagy ritkán így kerül az ...

Tovább

Párolt tengerihal-filé csiperkegombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A múltkori tengeri halas bevásárlásból, a másik csomagot csiperkegombásan készítettem el.

Tovább

Fehérboros tőkehal paradicsomos mártásban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ismét egy fehérboros tőkehalat készítettem paradicsomos mártással, de más receptúrával.

Tovább

Spritzer koktél

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A többség biztos nem tudja, mi is az a spritzer, de ha azt mondom, hogy Fröccs, azt már szerintem mindenki ...

Tovább