Választott hozzávaló: Száraz fehérbor
Fehérboros garnélarák
A kis garnélácskákat fehérborral szédítettem meg, ami bódítóan jó lett!
TovábbGarnélarákkal töltött paradicsom
A szép nagy paradicsomokat majonézes, mexikói mix zöldséggel és garnélarákkal töltöttük meg és salátaágyon tálaltuk. Finom! ;)
TovábbGarnélarákos tejszínes spagetti
A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.
TovábbCitromos kagyló recept
A kagylót citromosan készítettem, fehérborral bolondítottam. Igazán finomra sikeredett.
TovábbFehérboros kagyló recept
A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.
TovábbKoktélrák fokhagymás szószban
A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.
TovábbTengerihal-filé mediterrán módra
Ezt a receptet az egyik nagyon jó ismerősömtől kaptam meg. Kicsit féltem tőle, de nagyszerű ebéd lett a vége.
TovábbTőkehal kagylóval
Még maradt a fagyasztómban kagyló, ezért úgy döntöttem, hogy valami nagyon spéci ételt rakok le az asztalra. Ez lett.
TovábbGőzben főzött pácolt ponty
A faterommal nagy pecások vagyunk, ha tehetjük, akkor hétvégente eljárunk horgászni. Pontyot fogunk általában és nagy ritkán így kerül az ...
TovábbPárolt tengerihal-filé csiperkegombával
A múltkori tengeri halas bevásárlásból, a másik csomagot csiperkegombásan készítettem el.
TovábbFehérboros tőkehal paradicsomos mártásban
Ismét egy fehérboros tőkehalat készítettem paradicsomos mártással, de más receptúrával.
TovábbSpritzer koktél
A többség biztos nem tudja, mi is az a spritzer, de ha azt mondom, hogy Fröccs, azt már szerintem mindenki ...
Tovább