Választott hozzávaló: Sertéslapocka
Vörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbSertéspörkölt gombával
Nagyon finom és kiadós étel. Vasárnapi ebédnek, de vendégvárónak is ideális.
TovábbTárkonyos raguleves Marcsitól
Nagyon szeretjük a tárkonyt a levesekben, most egy ragulevest próbáltam ki.
TovábbSajtos rizseshús sütőben sütve
Sült formájában is nagyon finom, érdemes kipróbálni rengeteg sajttal.
TovábbCsikós tokány
Egy receptkönyvben keresgélve bukkantam erre a receptre és beugrott, hogy régen ettem már tokányt (és még sosem készítettem). Aztán egy-két ...
TovábbVörösboros bácskai rizseshús
Finom bácskai rizseshús vörösborral és savanyúsággal. Valami hihetetlen jót ettünk. A húst kis darabokra vágom, a bacont szeletelem, a hagymákat ...
Tovább